Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Transparante communicatie
Duidelijk afspraken

Reviews Q-Task Bouw

Willem
22/03/2024

Via Wooning bij Qtask uitgekomen. Zeker geen verkeerde keus. Erg mooi geworden en precies zoals wij in gedachten hadden. Zeer vakkundige mannen en erg netjes gewerkt. Wij gaan zeker bellen als ons toilet aan de beurt is. Top werk geleverd.

Angelique
29/05/2022

Fijn bedrijf met echte vakmensen die weten wat werken is! De planning voor onze badkamerverbouwing was drie weken, maar al na anderhalve week waren wij al uit de ‘zooi’ en hadden wij een prachtige badkamer. Door een miscommunicatie was onze spiegelkast te laag opgehangen, maar ook dit werd na aangeven keurig en snel opgelost. Absoluut een prettig bedrijf om zaken mee te doen!

K. Khoenkhoen
26/05/2022

Via Sanidirect kwam ik met Q-Task Bouw in contact. Ik was al onder de indruk van de vele foto’s die ik zag van de badkamers op social media. Mijn badkamer is binnen een week helemaal opgeknapt en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Ik was ook blij met de goede communicatie, gemaakte afspraken en eerlijke adviezen. Hartstikke bedankt Bies en crew!

Kawita Khoenkhoen
21/05/2022

Via Sanidirect ben ik in contact gekomen met Q-Task Bouw. Ik was al onder de indruk van verschillende resultaten op foto’s te zien op Facebook, maar na recente verbouwing en opknapbeurt van mijn badkamer was ik zeer tevreden met het resultaat. Netjes en de tijd er voor genomen. Hierdoor staat voor mij vast dat de kwaliteit┬á bewezen hoog in het vaandel bij hun. Wat ik vooral fijn vind is de duidelijke communicatie/ afspraken en eerlijke adviezen die erbij worden gegeven door Bies.

Ernst Kauderer
22/03/2022

Via Wooning met deze aannemer, Bies van Q-task, in contact gebracht. Relaxte man, denkt in oplossingen i.p.v. problemen. Zijn werknemers zijn vriendelijke vaklui, werken lekker door en leveren keurig werk af.

Als je mensen zoekt voor een badkamerrenovatie kan ik Q-task van harte aanbevelen.

Roy
04/03/2022

Via Sanidirect in contact gekomen met deze fijne aannemer. Van begin tot eind een hele goede ervaring geweest. Na een hoop handen in de haren zijn de lekkages voorbij en is er tijdig ingegrepen door deze vakmannen. Ook de wachttijd is goed in vergelijking met andere bedrijven. Wij hebben geen spijt om met deze aannemer in zee te gaan. Wij zijn blij met het resultaat, niks is te gek en alles kan in goed overleg. Recht is recht en krom is krom, eerlijkheid duurt het langst en dat is 1 van de fijnste eigenschappen van deze aannemer, nogmaals dank ­čÖĆ­čĆ╗

Onno van Hees
22/02/2022

Via Brugman een badkamer samengesteld en laten plaatsen door Q-Task in opdracht van Brugman. De hele badkamer is fantastisch geworden. En heel snel ook, in anderhalve week de oude gesloopt en de nieuwe geplaatst. Contact met Bies is ook goed, wordt netjes tussendoor nog gevraagd wat onze wensen zijn qua tegelwerk en andere werkzaamheden. Aardige gasten die het werk hebben gedaan. Top werk!

Rekkers
15/02/2022

Fijne gasten,

Zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden.

Francien Snijder

Vorige week is onze badkamer opgeleverd.

Heel erg mooi geworden.

De medewerkers zijn ongekend ijverig, vriendelijk en netjes, niets is te veel.

Wanneer er iets afgemaakt moet worden geldt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Door een verkeerde beslissing van de “baas zelf” is het plafond niet goed gelukt, maar dit is binnen 1 dag opgelost.

De foute beslissing werd door de baas zelf ruiterlijk toegegeven, zonder gedraai of gedoe,

Zelfs de eerlijkheid om te zeggen dat dit een leermoment is, is bewonderingswaardig.

Kortom, een bedrijf om voor 200% aan te raden

Carry van Bruggensingel
14/02/2022

Halverwege januari hebben wij een compleet renovatie van ons badkamer en toiletruimte laten verrichten door Q-Task bouw. Bies en zijn team hebben in 2 weken de werkzaamheden opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en alle kleine veranderingen die we ter plekke konden aangeven. Q-Task Bouw = zeker een aanrader. Bedankt Jongens!!

 

R. van Neden

Zojuist heeft Q-Task Bouw naar mijn tevredenheid een volledig nieuwe badkamer en toiletruimte opgeleverd. De communicatie met Bies verliep uitstekend, ook de sloop en realisatie door het team ging soepel en sneller dan verwacht. Op vragen en verzoeken werd snel geschakeld en meegedacht. Zo is eerder gestart met de sloopwerkzaamheden i.v.m. andere werkzaamheden van de VvE en is bouw- en verpakkingsafval effici├źnt via een buitenlift zonder overlast afgevoerd. Ik ben zeer blij met het resultaat!

Joop

Door Sanidirect gewezen op Q-Task bouw. Op basis van een heldere offerte is men aan de slag gegaan. Goede afspraken gemaakt en ook tijdens de klus regelmatig overleg over de keuzes die ter plekke gemaakt konden worden. Oplevering binnen de afgesproken termijn, alles werd zorgvuldig nagelopen. We zijn zeer tevreden met het resultaat en het deskundige en prettige contact met Bies.